Utilitzem galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. En pots obtenir més informació en la nostra política de galetes.DATES CLAU

Setè. Terminis i lloc de presentació de sol·licituds per participar en el PEI per a l'alumnat dels Conservatoris PEI matriculats en els Ensenyaments Professionals de Música i Dansa durant l'any 2017-2018.

1. Els alumnes matriculats en els Ensenyaments professionals de Música o Dansa durant l'any acadèmic 2017-2018 en el conservatori PEI que desitgin incorporar-se al Programa d'Ensenyaments Integrats al curs 2018-2019 hauran de presentar la següent documentació:

a) Alumnat de l'IES PEI durant el curs 2017-2018: sol·licitud de participació al programa- segons Annex II- del 3 al 16 de maig de 2018 en la secretaria de l'IES PEI.

b) Alumnat d'ESO o BATX d'un altre centre o de 6è curs de primària durant l'any 2017-2018: sol·licitud de plaça en l'IES PEI, en el procés ordinari d'admissió. A més hauran d'entregar a l'IES PEI la sol·licitud de participació al PEI que figura a l'annex II, del 3 al 16 de maig de 2018, en la secretaria de l'IES PEI.

 

Vuitè. Terminis i lloc de presentació de sol·licituds de plaça en el conservatori PEI i termini de presentació de sol·licituds per participar en el PEI per qui no hagi estat alumnat del conservatori PEI en els Ensenyaments Professionals de Música o Dansa durant l'any 2017-2018.

1. Qui no hagi estat alumne del conservatori PEI durant l'any 2017-2018 en els Ensenyaments Professionals de Música o Dansa i desitgi participar al Programa per a l'any 2018-2019 haurà de presentar:

a) Sol·licitud d'admissió en el conservatori PEI, segons el calendari del procés d'admissió i matriculació dels alumnes als ensenyaments artístics professionals, als ensenyaments elementals de música i dansa i als ensenyaments d'idiomes dels centres sostinguts amb fons públics de la CAIB per al curs 2018-2019.

b) Sol·licitud de participació al PEI que figura a l'annex II i còpia de la sol·licitud d'admissió presentada al conservatori PEI del 3 al 16 de maig, en la secretaria de l'IES PEI.

2. L'alumnat que cursa 6è d'EP en el curs 2017-2018 pot presentar una sol·licitud de plaça al centre que sigui del seu interès durant el període ordinari marcat pel procés d'admissió, tenint en compte que quedarà escolaritzat al centre de secundària adjudicat en la fase ordinària del procés d'admissió en cas que no superi la prova d'accés o, superant-la, no obtingui plaça en el conservatori.

3. El Conservatori PEI, una vegada hagi matriculat a l'alumnat de nova admissió que cursa 6è de primària i l'alumnat d'ESO i BAT després de la seua admissió, haurà de comunicar-ho a l'IES PEI. Si l'alumne obté plaça al PEI, l'IES PEI, una vegada verificades les dades relatives a la matrícula en els Ensenyaments professionals de Música o Dansa, sol·licitarà al Servei d'Escolarització el canvi a l'IES PEI el 18 de juliol de 2018.

Sol·licitud - Annex II

 

Nou alumnat 1r ESO curs 2020-2021

 

 

Matrícula 2020-2021

Calendari Adscripció,  admissió i matrícula

 

Ajuda famílies i alumnes

Calendari d'admissió a Cicles Formatius (FP)

Enquestes satisfacció

Consulta Jove

TISOC

Fons Social Europeu

Centre col·laborador

 

 

Matrícula 2019-2020

Matrícula

Documentació disponible!!

Calendari Escolar 2020-2021

Resultat d'imatges de calenari escolar generico

Erasmus +

Erasmus +

Babel - La Biblioteca

Save the children

Suport LGTBI

Protecció de dades

 

Formació Professional

web fp

Pagament Títols

 

Model 046

 

Política de Qualitat

Política de Qualitat

Campanya per Sant Jordi "Enllaçat per la llengua".

Enllaçats pel Català

Web de Formació Professional de les Illes Balears

Formació Professional a Balears

Revista Es Sac de l'IES Sa Colomina d'Eivissa

Revista Es Sac Sa Colomina

FP Bàsica - CFGM SMX- 3r d'ESO - 4rt d'ESO

Fons Social Europeu

Pacte per a l'Educació de les Illes Balears

Illes per un Pacte Educatiu

Amb l'objectiu de fomentar la lectura.

Biblioteca IES Sa Colomina